I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 5 August 2011

Yuzs Aleya ❤❤❤

Hey name die Yuzs Aleya:) chumell tak die hehehex :) kalau korang rase die tak chumell who care beb hahax
bgy aku die cantik n sekarang die penyeri hidup aku , aku sayang die lha bro sayang forever and ever hehex :)
tengss intan scha nana yg mungkin menjadi kakak ipar aku hahahahx eceh :p coz tolong aku couple ngn die ,
if apa apa yg terjadi pun im still loveyousomuchsayang forever n ever ❤❤❤

Wednesday, 27 July 2011

Time ary sukan

time nie best gile lhaa aku dapat jumpe sume mber mber lame aku hehehex pling tidak dorang nie
susah btol lha na snap pix nun dorang maklum lha kn lame ta jmpe hehehex , best sngt sngt time nie
n yg sblah aku tu mber je tau n bukan nyew gf hehehex so bengong hahax , dorang mmg baik lha nun aku
n sporting lgy i love you guys forever  ❤❤❤